Proefles Peuterjudo

Ken je iemand die mee wil doen aan een PROEFLES PEUTERJUDO? Dat kan in principe elke zaterdag van 9.00 tot 9.45 uur in sporthal de Fakkel of op donderdagavond van 16.45 tot 17.30 uur in de Spil in Overdinke.

Ken jij iemand die wel een keer wil meemaken hoe het op het berenjudo toegaat? Nodig hem of haar dan uit voor een gratis proefles.

Het peuterjudo is voor jongens en meisjes vanaf 4 tot 6 jaar, Overdinkel van 5 tot 7 jaar. Via allerlei speelse vormen leren kinderen de eerste beginselen van het judospel. Goed leren vallen is daarbij erg belangrijk, maar ook lekker gereglementeerd stoeien is voor veel kinderen helemaal nieuw.

De speciaal opgeleide trainers, HenkJan Koenderink en Hans Haarman, leren de kinderen allerlei (val-) technieken die ze in de periode januari tot en met juni moeten leren voor hun berendiploma. Dat gaat voornamelijk via allerlei spelvormen zoals de vos en de kippen, hoogland-laagland en superkip; er is dan ook veel plezier op de tatami. Tegelijkertijd leren de berenjudoka’s lekker bewegen en de spieren goed te gebruiken. Al spelend krijgen de jonge judoka’s het vallen en het valbreken prima onder de knie.

Je kunt je aanmelden voor een proefles door een mail te sturen naar: secretaris@judolosser.nl of bel de secretaris van Judo Losser, E. Douma, telefoonnummerr 5387177.