Robin Geslaagd

Afgelopen zondag behaalde Robin Peters zijn diploma jeugd judoleider. Na een 20 weken durende opleiding door erkende leraren van de Judo Bond Nederland deed de Losserse judoka examen in Heerde bij de examinatoren Jasper Huitsing, Arno Zahradnik en Roelof van Alff.

Het examen bestond uit het verzorgen van een judoles. Hiervoor nam Peters Joy van Dijk, Louise Sibbel, Chun Ying van de Struik en Danielle van den Dolder mee als leerlingen. De les verliep voorspoedig en de technieken werden op de juiste manier aangeleerd.

Robin Peters is daarmee de vijfde trainer die met het bondsdiploma de lessen bij Judo Losser gaat verzorgen. “Dat Peters opnieuw uit het eigen ledenbestand komt geeft aan dat we succesvol zijn in het opleiden van kader”, aldus secretaris Douma; “mede dankzij een subsidie van de gemeente Losser hebben we de opleidingskosten voor onze rekening kunnen nemen.”