Judo Losser Sponsort 2 Stoelen B4h

“Judo Losser is meer dan judo alleen” aldus de voorzitter van de losserse sportvereniging; “we stellen ons graag sociaal maatschappelijk op. Daarom steunen wij het fiets-initiatief van enkele van onze leden met een cheque van € 500,–. Hans Haarman, de initiatiefnemer van het project Biken4Happiness, nam het bedrag dankbaar in ontvangst. “Hiermee kunnen we 2 stoelen voor het Leonardus Hospice in Hengelo financieren en dit is dus een belangrijke bijdrage aan ons succes” aldus de gedreven judoka.

Judo Losser heeft in het afgelopen seizoen haar 50-jarig bestaan gevierd. Tal van activiteiten stonden in het teken van geldwerving. Zo werden bloembollen verkocht, hielden de judoka’s een judomarathon , werd de garderobe tijdens carnaval bestierd en werden er loten verkocht voor de Grote Clubactie. Met het ingezamelde geld werd voor jong en oud een activiteitenprogramma samengesteld. De oudste jeugd ging survivalleen in de Ardennen, de jongsten een dagje naar de Kettlerhof en de senioren feesten op de jubileumreünie. Nu de boeken over het jubileumjaar zijn opgemaakt blijkt er nog een aardig bedrag over te zijn waarmee Judo Losser evenveel plezier wil brengen bij mensen waar dat op dit moment door ziekte of gebrek minder aanwezig is.

Het initiatief van 3 (ex-) judoka’s onder leiding van de oud-voorzitter Wim van Harte van Judo Losser kreeg snel de belangstelling. Biken4Happiness wil in september 2011 een touretappe in de Franse Alpen gaan fietsen en daarmee geld inzamelen voor het Leonardus Hospice in Hengelo. De Hospice is dringend verlegen om een nieuwe eetkamertafel voorzien van acht stoelen en Ben Bulters, Eelke Douma en Hans Haarman proberen het benodigde geld daarvoor bij elkaar te fietsen op een tocht over 4 Alpentoppen met een totale lengte van 175 kilometer met finish op Alpe d’Huez.

Vreriks sluit af; “we weten dat ons geld goed besteed wordt en dat de bewoners van de Hospice daar nog jaren veel plezier aan zullen beleven. Wij hebben in ons jubileumjaar ontzettend veel lol gehad en beleven elke dag de geneugten van de judosport en we hopen dat we door deze bijdrage daar een klein beetje van kunnen doorgeven”.

Meer informatie is na te lezen op www.B4H.judolosser.nl