Clubkampioenschappen

[Foto’s] Afgelopen zaterdag 2 april 2011 waren in de sporthal de Spil te Overdinkel de jaarlijkse clubkampioenschappen. Zoals elk jaar mogen dan alle jeugdige judoka’s laten zien wie de de beste is, maar altijd in een vriendschappelijke sfeer. Maar ook de verkiezingen van de “Judoka van het jaar” en “Talent van de toekomst” is elk jaar weer een spannend onderdeel van de dag.

Dit jaar heeft de selectiecommissie weer een moeilijke beslissing te nemen wie er talent en judoka van het jaar zal worden. Louise Sibbel het talent van vorig jaar bewees dit jaar weer haar talent door tweede te worden.
Nordin van de Weide de judoka van het jaar 2010 bewees ook dat hij niet voor niets was verkozen voor judoka van het jaar. Maar ook dit jaar weer moest er een andere keuze worden gemaakt.

Over het talent van de toekomst van dit jaar kunnen we heel kort zijn. Is altijd goed gemotiveerd, doet altijd met alle trainingen, wedstrijden en andere activiteiten mee en heeft altijd goed humeur. Daar komt bij dat hij zowel links als rechts even makkelijk judoënd, wat zeker niet voor elke judoka is weggelegd. Dannick Gunneman gefeliciteerd met je uitverkiezing van “Talent van de toekomst”.

Ook over de judoka van het jaar is louter positieve commentaar te vermelden. Hij heeft ook altijd een goed humeur, is ook altijd aanwezig op de trainingen, wedstrijden en doet altijd mee met de diverse activiteiten buiten het judo om. Rutger Vreriks is dit gehele jaar de “Judoka van het jaar”, Gefeliciteerd.

Naast de uitverkiezingen van het Talent van de toekomst en de judoka van het jaar werd er ook nog gejudoed. De wedstrijden in sporthal de Spil begonnen om 10.00 uur en zo’n 55 judoka’s streden de hoogste eer, luid aangemoedigd door ouders, broers, zussen en andere familieleden. Duidelijk was te zien dat er technisch goed gejudood werd en dat het lerarenkorps in Losser en Overdinkel een prima jeugdopleiding verzorgd.

Voordat alle deelnemers gehuldigd werden op het podium tijdens de prijsuitreiking. Mochten 4 fantastische “beren” tijdens een spetterende demonstratie nog laten zien dat zij er goed konden judoën. De wedstrijdcommissie kan terugzien op een succesvol toernooi waarbij het vele publiek zich prima vermaakte al werd hun geduld op de proef gesteld.

Poule 1
1e Vince Nijlant
2e Thomas Bruinink
3e Jonah Schulten
3e Bram Middel

Poule 2
1e Jarno Wermer
2e Martijn Irna
3e Jort Moelard

Poule 3
1e Max Heurman
2e Chun Ying van de Struik
3e Jorn Schasfoort
3e Pim Nijenhuis

Poule 4
1e Dannick Gunneman
2e Pjotr Beld
3e Stijn Spoelman

Poule 5
1e Jayden Top / Jens Polhuis
2e Britt Holkenbrink

Poule 6
1e Jennifer Westenbroek
2e Joy van Dijk
3e Sem Veenendaal

Poule 7
Nicolai Even
Niek Veenendaal
Julian Ierna

Poule 8
Benthe Spoelman
2e Louise Sibbel
3e Nelleke Manders
3e Danielle van den Dolder

Poule 9
1e Dennis Blaauwbroek
2e Olaf Luttikhuis
3e Luuk Weijerink
3e Mike Steghuis

Poule 10
1e Thijs Kroep
2e Caspar Sterk
3e Puck van Dijk

Poule 11
1e Bente muller
2e Kagleigh ter meer
3e Bryan Nordkamp

Poule 12
1e Diego van de Weide
2e Koen Schopman
3e Justin Westenbroek

Poule 13
1e Nordin van de Weide
2e Rutger Vreriks
3e Sjoer Manders