Voorzitter Reikt eerste Jubileumboek Uit

Jos van de Sandt overhandigde oud-voorzitter Wim van Harte tijdens speciale bijeenkomst het eerste exemplaar van het jubileumboek van Judo Losser. Van Harte heeft op een belangrijk moment in de geschiedenis van de losserse judoclub een cruciale rol gespeeld in het voortbestaan van de vereniging. “Het is niet meer dan terecht dat het eerste exemplaar aan mijn voorganger wordt aangeboden voor zijn diensten tijdens zijn voorzittersjaren” aldus de zittende preses.

In het in full colour gedrukte boek wordt het ontstaan, de hoogtepunten, de bijzondere gebeurtenissen en de vele successen in tijdspaden van 10 jaar chronologisch weergegeven. Geschreven artikelen worden rijkelijk met foto’s uit de oude doos geïllustreerd. Er zijn interviews met gezichtsbepalende oud-judoka’s en natuurlijk worden de activiteiten tijdens het 50-jarig jubileumjaar netjes vermeld.

De leden van Judo Losser krijgen de komende weken per gezin een exemplaar van het boekje. Volgens de samenstellers, Niels Riekert en Thijs te Riet, is het boekwerkje ook de moeite waard voor de vele oud-leden. Deze kunnen een bestelling plaatsen door een mail te sturen naar secretaris@judolosser.nl o.v.v. “ik bestel het jubileumboek” en naam, adres en woonplaats. De kosten bedragen €5,00 per boekje en €2,50 verzendkosten.